Politie vindt drugs

woensdag 30 september 2015

Acquoy - De politie heeft dinsdagmiddag een 20-jarige man uit Zaltbommel en een 21-jarige man uit Herwijnen aangehouden op een parkeerplaats bij het Acquoysemeer. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet.

Na een melding dat er op bovengenoemde locatie een auto gesloopt zou worden gingen agenten een kijkje nemen. Daar troffen ze de twee mannen aan. De twee hadden een auto op de krik gezet. De auto bleek van een vriendin. Bij een check bij de meldkamer van hun persoonsgegevens werd duidelijk dat de mannen diverse malen voorkwamen voor overtreding van de Opiumwet.

 

 

 

Omdat één van de verdachten nogal naar wiet rook vroegen de agenten of zij drugs bij zich hadden. Dit bleek inderdaad het geval. De één had een wikkeltje met speed bij zich en de ander een zakje drugs met een gebruikershoeveelheid. In de auto werden 6 zakjes met witte poeder aangetroffen evenals een flesje met vermoedelijk GHB en een laserpen. Beide mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

 

 

2015475921                    

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rumpt | 112 alarmeringen Rumpt | Goedkoop Tanken in Rumpt | Supermarkten in Rumpt | Weerbericht Rumpt